INGREDIENTE
- ½ pachet unt
- 3 căni făină
- 1 cană apă călduță
- 1 ou
- 1 lingură de usturoi sărat
- 1 lingură pătrunjel uscat
- 1 lingură mărar uscat
- 14 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
PAȘI
- Pentru a face paine pentru copii, dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Într-un castron, combinați drojdia, untul și oul, usturoiul și pătrunjelul uscat. Adăugați treptat apa și făina. Împărțiți compoziția în mici gogoși de dimensiunea unei nuci.
- Așezați gogoșile una lângă alta într-o tavă rotunda. Ungeți-le cu unt și încă puțin pătrunjel și mărar și lăsați-le la dospit, la loc călduț, cu un prosop deasupra.
- Între timp preîncălziți cuptorul la 175 grade C.
- Coaceți între 35-40 minute, până devine maronie. Serviți pâinea caldă.