Pâine cu șuncă și mozzarella

INGREDIENTE

 

  • 60 grame unt
  • 370 grame făină
  • 100 grame mozzarella
  • 15 grame roșii deshidratate
  • 7 grame sare
  • 160 mililitri apă
  • 30 mililitri ulei de măsline
  • 5 grame zahăr
  • 4 gălbenușuri și un ou întreg.
  • 30 grame șuncă
  • 27 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apă, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru 10-15 minute.
  • Se amestecă făina cu sarea și peste ele se adaugă maiaua. Se începe frământarea.
  • Se adaugă untul treptat, apoi gălbenușurile și uleiul de măsline și aluatul obținut se lasă la crescut pentru o oră și jumătate
  • Se frământă din nou, i se dă forma de bilă și se crestează adânc.
  • În fiecare crestătură se adaugă bucățele de șuncă, de mozzarella și roșiile deshidratate.
  • Se așază în tava de copt și se unge cu oul bătut, apoi se dă la cuptorul încins.
  • Se coace până se rumenește.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne