Rețetă pâine cu banane

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 100 g unt
  • 20 g drojdie Secretul Bunicii
  • 100 g zahar
  • 1 kg făină
  • 5 g sare
  • 3 ouă
  • 3 banane

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute. Acesta este plamadetul pentru paine cu banane.
  • Într-o cratiță se amestecă laptele, untul și zahărul până când se topește untul. Într -un bol mare se combină 500 g de făina, maiaua, sarea, 2 ouă, bananele și mixul de mai devreme.
  • Se amestecă pentru cca. 3 minute, pană când devine o pastă omogenă.
  • Pe o suprafață acoperită cu făina se frământă pentru 4-6 minute, după care se lasă la crescut 45 minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne