INGREDIENTE
- 2 căni făină
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță sare
- ½ pachet unt
- 3/4 ceașcă de zahăr brun
- 2 ouă
- 2 banane și un sfert coapte
PAȘI PÂINE CU BANANE
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Gresați ușor o tava de 9×5 inch.
- Într-un castron mare, combinați făina, bicaronatul stins și sarea.
- Într-un castron separat, amestecați untul și zahărul brun.
- Se amestecă ouăle și se prăjesc bananele până se amestecă bine.
- Se amestecă compoziția de banane cu făină, până devine omogenă.
- Se toarnă în tava preparată.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 65 de minute.
- Cu o scobitoare încercați centrul pâinii pentru verificarea aluatului.
- Se lasă pâinea să se răcească în tavă timp de 10 minute.
- Se întoarce pe un suport de sârmă (gratia cuptorului).