Rțetă negresă delicioasă

INGREDIENTE

  • 10 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 500 grame făină
  • 7-8 linguri zahăr pudră, după preferințe.
  • 3 linguri cacao
  • 300 ml lapte cald
  • 1 ceașcă de ulei
  • 2 gălbenușuri
  • Nucă sau ciocolată rasă pentru deasupra

PAȘI

Urmează pas cu pas aceasta rețetă de negresă și nu vei da greș!

  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecăm pentru un minut.
  • Restul cantității de făină se amestecăm cu zahărul și cacaoa.
  • Compoziția se amestecă cu drojdia. Se adaugă laptele puțin câte puțin și se amestecă până ingredientele se omogenizează.
  • Jumătate din cantitatea de nucă o punem în aluat și o amestecăm pentru a se omogeniza cu acesta.
  • Alegem o tavă pe care așezăm o hârtie de copt.
  • Se toarnă compoziția în tavă.
  • Se adaugă restul de nucă și se rade ciocolata peste.
  • Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
  • Introduceți tava și o lăsați la copt 30 de minute.
  • Poftă bună!
reteta negresa

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne