Mini-pizza vegetariene

INGREDIENTE

 

  • 13 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 1 linguriță zahăr
  • 1 ½ apă călduță
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriță sare
  • 2 căni făină
  • Topping (pentru o mini-pizza) 3 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță oregano mărunțit
  • 1 linguriță busuioc mărunțit
  • 1 cană mozzarella
  • ½ cană parmezan
  • 1 roșie tăiată felii subțiri
  • 1 cană ciuperci tăiate felii
  • 1 adrei gras, tăiat felii subțiri
  • Puteți alege ce legume doriți, după preferință

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Se amestecă sarea cu făina și peste se adaugă amestecul de drojdie și o lingură de ulei de măsline, apoi aluatul se frământă și se lasă la crescut pentru 30-60 de minute, după ce se unge cu ulei de măsline.
  • Aluatul crescut se împarte în două și fiecare parte se întinde în câte un dreptunghi foarte subțire, care se așază pe câte o hârtie de copt.
  • Foile de aluat se ung cu ulei de măsline, peste ele se așază toppingurile și se dau la cuptoul preîncălzit la 220 de grade Celsius pentru 15-20 de minute.
mini-pizza20vegetariene

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne