Mini pișcoturi cu salata de fructe, budinca si spuma

INGREDIENTE

 

  • 2 oua intregi
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • Sare
  • Zahar vanilinat
  • Budinca de capsuni
  • 3 linguri de zahar pentru budinca
  • 0,5 l lapte pentru budinca
  • Fructe: zmeura si pepene galben
  • 1 albus pentru spuma cu 4 linguri se zahar

PAȘI

  • Se separa albușul de galbenus
  • Se amesteca gălbenușul cu zaharul si zaharul vanilinat
  • Albușurile se at spuma apoi se amesteca cu compoziția de galbenus, apoi cu faina.
  • Se fac mini forme (se poate adauga un strop de culoare la aluat de la sucul obținut din sfecla roșie fiarta si rasa) pe o tava apoi se coc la cuptor preîncălzit la 120-130 grade
  • Se pune intr-o farfurioara de sticla bucati de pepene galben si zmeura apoi budinca preparata si deasupra spuma dintr-un albus de ou si 4 linguri de zahar si se ornează cu fructe, si pișcoturi.
  • Se servește rece
  • Pofta buna!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne