INGREDIENTE
Pentru o porție delicioasă de mini pișcoturi cu salată de fructe, budincă și spumă ai nevoie de următoarele:
- 2 oua intregi
- 2 linguri faina
- 2 linguri zahar
- Sare
- Zahar vanilinat
- Budinca de capsuni
- 3 linguri de zahar pentru budinca
- 0,5 l lapte pentru budinca
- Fructe: zmeura si pepene galben
- 1 albus pentru spuma cu 4 linguri se zahar
PAȘI
Rețeta simplă de urmat pentru aceste mini pișcoturi cu salată de fructe, budincă și spumă implică următorii pași:
- Se separa albușul de galbenus
- Se amesteca gălbenușul cu zaharul si zaharul vanilinat
- Albușurile se at spuma apoi se amesteca cu compoziția de galbenus, apoi cu faina.
- Se fac mini forme (se poate adauga un strop de culoare la aluat de la sucul obținut din sfecla roșie fiarta si rasa) pe o tava apoi se coc la cuptor preîncălzit la 120-130 grade
- Se pune intr-o farfurioara de sticla bucati de pepene galben si zmeura apoi budinca preparata si deasupra spuma dintr-un albus de ou si 4 linguri de zahar si se ornează cu fructe, si pișcoturi.
- Aceste mini pișcoturi cu salată de fructe, budincă și spumă se servesc reci
- Pofta buna!