INGREDIENTE
- 2 oua,
- 5 linguri zahar
- 1 lingura ulei
- 150 ml lapte
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 praf de copt
- Zahar pudra(pentru ornat)
- Un praf de sare
- Coaja rasa de la o lamaie
- Cacao, cat sa schimbam culoarea
- Faina, pana se face un aluat ca pentru chec
- 2 esențe rom
PAȘI
- Retata inimioare este foarte simpla! Se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se amesteca cu mixerul. Se adauga esentele de rom, coaja rasa de la o lamaie, praful de sare, laptele si lingura de ulei.se amesteca bine. Se adauga si galbenusurile. Se amesteca bine. Se adauga cacaoa. Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in aluat. Ultima data se pune faina, pana se face un aluat ca pentru chec. Se amesteca bine. Apoi se pune in tavă cu forme unsa bine cu ulei, sau hârtie de copt, si se lasa 20 minute, la cuptor, la 190°. Apoi se scot si se orneaza cu zahar pudra.