Gogosi ineluse

INGREDIENTE

 

  • 600 gr faina alba
  • un cub drojdie proaspata secretul bunicii
  • 1 ou
  • 400 ml apa calda
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • zahar pudra vanilat ptr. pudrat
  • ulei pentru prajit

PAȘI

  • 1.Se pune faina intr-un lighean si se pune oul batut se adauga drojdia, sarea, zaharul si apa si se framanta bine pana se obtine o coca moale.
  • 2.Se lasa la dospit cca. 30 min. Cand aluatul a crescut, se iau bucati de aluat si se modeleaza gogosi cu gaura in mijloc in forma de inelus.
  • 3.Gogoselele se pun la prajit in uleiul incins. Prajim gogoselele pe ambele parti, apoi le punem intr-un vas tapetat cu hartie absorbanta. Dupa ce s-au racorit le pudram cu zahar vanilat.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne