Rețetă gofri cu fructe de vară

INGREDIENTE

Vrei să gătești gofri ca la carte? Iată de ce ai nevoie:

  • 2 oua
  • 100 gr unt moale
  • Jum de pahar cu lapte
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • Jum de plic de praf de copt
  • Sare
  • Fructe de vara: zmeura, piersici, cireșe

PAȘI

Pentru un platou plin de gofri (cu fructe de vară), ai nevoie de următoarele:

  • Se separa albușul de galbenus
  • Se amesteca gălbenușul cu zaharul, zaharul vanilinat, untul, si treptat se Adaugă laptele (foarte atent) apoi faina si se amesteca
  • Se bate albușul cu sarea si usor, treptat se Adaugă cealalata compoziție. compoziția
  • Se toarnă aluatul intr-o forma de gofri si se coace 15-20 min in cuptor la 150 grade, deja preîncălzit.
  • Se răstoarnă si se aseaza fructele in pătrățele
  • Se lasa la racit apoi se serveste
  • Pofta buna!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne