Rețetă fursecuri dulci cu ciocolată

INGREDIENTE

  • 200 grame făină
  • 10 grame drojdie proapătă Secretul Bunicii
  • 100 grame zahăr
  • 200 grame unt
  • 2 ouă
  • 1 lingură smântână
  • esență de vanilie
  • bomboane ornamentale și ciocolată de menaj

PAȘI

  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în smântână, alături de 1 lingură de făină și 1 lingură de zahăr . Amestecăm pentru un minut.
  • Se amestecă ouăle cu esența de vanilie, apoi se adaugă și zahărul.
  • Se amestecă toate ingredientele, împreună cu untul și făina. Se frământă până se omogenizează toate ingredientele.
  • Aluatul pentru fursecuri cu ciocolată se așează în frigider pentru 25 de minute.
  • După răcire, se așează aluatul pe o suprafață netedă și se întinde.
  • Aluatul se taie în funcție de forma dorită.
  • Se unge jumătate din formă cu ciocolata topită și se presară bomboanele ornamentale.
  • Se pregătește o tavă, iar cuptorul se încinge la 180 de grade. Se așează feliile de aluat in tavă.
  • Se lasă la dospit în tavă timp de 10 minute și se introduc la copt timp de 20 de minute.
  • Poftă mare!
fursecuri cu ciocolata

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne