Fursecuri cu scorțișoara

INGREDIENTE

 

  • Coca: 500 g făină
  • 10 g drojdie Secretul Bunicii
  • 10 g zahăr
  • 3 g sare
  • 5 g nucşoară
  • 200 ml apă
  • 1 ou
  • Topping: 200 g zahăr
  • 50 g nucă tocată
  • 50 g zahăr brun
  • 5 g scorțișoara

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Toate ingredientele pentru cocă se amestecă împreună cu maiaua pentru 3 minute la viteză medie.
  • Cele două compoziții obținute se amestecă.
  • Tava se unge cu unt, după care se ia cu o lingurița din cocă si se așază în formă rotundă în tavă.
  • Tava se lasă la cuptor pentru 12-15 min.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne