Fursecuri cu lapte

INGREDIENTE

 

  • 300 g ovăz
  • 200 g făină
  • 10 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 5 g sare
  • 50 g unt de arahide
  • 2 ouă
  • 50 g cipsuri de ciocolată
  • 100 g zahăr
  • 40 g unt

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă in laptele calduţ şi se amestecă cu o lingură de făină şi una de zahăr. Amestecul se lasă la crescut pentru 10-15 minute.
  • Se amestecă toate ingredientele până când aluatul nu mai este lipicios.
  • Se întinde cu făcălețul până când devine precum o foaie de plăcinta de 1 cm grosime
  • Se folosește o formă pentru decuparea fursecurilor, după care se pun în cuptorul preîncălzit pentru 10-12 min.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne