Rețetă flori de cireșe cu cireșe

INGREDIENTE

  • 3 linguri făină
  • 3 linguri zahăr
  • 3 ouă
  • Sare
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 0,5 plic praf de copt
  • Zahă pudră
  • Zeamă de cireșe

PAȘI

  • Se separă albușul de gălbenuș
  • Se amestecă gălbenușul cu zahărul și zahărul vanilinat
  • Se bate albușul și se adaugă amestecul de gălbenuș și se amestecă ușor cu o lingură de lemn
  • Se adăugă făina și praful de copt și se amestecă ușor până devine omogen
  • Se preîncălzește cuptorul la 150 grade
  • Pe tava de copt se pune hârtie de copt și cu un poș se desenează flori și cercuri iar in mijlocul fiecăruia se așează câte o jumătate de cireașă spălată în prealabil și scoase sâmburii
  • Se pune la copt aproximativ 8 minute
  • Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
  • Florile se ornează cu zahăr pudră (flori albe) și cercurile cu sirop de cireșe (cireșe)
  • Aceste flori de cirese cu cirese sunt gata si se pot servi mai ales la copii
  • Poftă bună!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne