Print Friendly, PDF & EmailPrinteaza reteta

Activare martie 2018

Suntem mereu aproape de fanii drojdiei Secretul Bunicii cu surprize şi provocări culinare inedite. Între 8 martie şi 8 aprilie, am pregătit o promoţie specială care să pună în valoare pasiunea pentru gătit, dedicat frumoaselor sărbători pascale. Cine nu adoră preparatele tradiţionale de Paşte, cele care ne aduc aminte de copilărie şi de atmosfera magică care se instalează în casele noastre în această minunată perioadă? Reţetele pentru mesele festive sunt fără doar şi poate vedetele anului şi au nevoie de ingrediente pe măsură. 

De aceea, fiecare persoană care a achiziţionat un produs drojdia Secretul Bunici, s-a putut înscrie într-un concurs deosebit, cu premii unul şi unul: un set de 3 tăvi pentru cuptor, un grătar electric, o maşină de înghețată sau MARELE PREMIU, un VOUCHER pentru o Vacanță de Vis în doi!

Am fost impresionaţi de numărul mare de participanţi şi profităm de această ocazie pentru a vă mulţumi tuturor pentru înscriere şi pentru a felicita încă o dată norocoşii câştigători!