Rețetă eclere false

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi de sampanie
  • 1 ciocolată
  • 500 ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • 50 g amidon de porumb
  • 1 esenta de vanilie

PAȘI

Aceștia sunt pașii extrem de ușori de urmat pentru a găti eclere false:

  • Scobim piscoturile cu o linguriță.
    Crema
    Punem 300-350 ml lapte la fiert.Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm laptele rămas, omogenizam bine.Cand laptele a inceput sa fiarbă, adăugăm compozitia de galbenusuri si amestecăm continu pana se îngroașă. Lăsăm crema sa se răcească 10-15 minute.
    Insiropam piscoturile cu suc/compot de fructe.
    O data insiropate, umplem cojile cu crema de vanilie. Deasupra punem un alt piscot pe care il glazuram cu ciocolată topită pe bain marie. Porția delicioasă de eclere false este gata!
eclere false

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne