Rețetă dip bread

Lipsă de idei pentru un prânz delicios sau o cină inedită? Ce ziceți de o pâinică de casă umplută numai cu bunătățuri? Sună bine, nu? Și vă asigurăm că nu e complicat deloc. Așa că hai să punem cuptoarele în funcțiune și să urmăm pas cu pas rețetă de dip bread.

Ingrediente pentru pâinică:

  • 1kg făină albă
  • 30g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 20g sare
  • 30g zahăr
  • 30g unt
  • 530g apă

Ingrediente pentru umplutură:

  • 3 ouă
  • 100g șuncă
  • 100g kaizer
  • pătrunjel
  • ceapă verde
  • cașcaval ras

Frământăm bine-bine o pâinică pe care o creștem frumos și o coacem bine, apoi o tăiem pe lungime. Pâinica noastră de casă va avea o consistență perfectă pentru acest preparat, numai bună pentru amestecul de ouă, șuncă și verdeață cu care o vom umple. Ce mai lipsește? Niște cașcaval ras pe deasupra și gata!

Urmăriți și voi rețeta video de dip bread și încercați și voi pâinica umplută făcuta de la A la Z de mâna voastră.


dip bread

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne