Rețetă dinte de negru

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 350 gr zahar
  • 30 gr cacao
  • 200 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri dulceata (prune, capsuni..)

PAȘI

  • Pentru prajitura dinte de negru se freaca untul 200 gr cu zaharul pana devine spuma
  • pe rand se adauga galbenusurile, rand pe rand, laptele
  • faina se amesteca cu cacao si praful de copt
  • toate impreuna se amesteca, se pune intr o tava tapetata cu unt si faina
  • se pune la cuptor 30-40 minute , 190 grade (se face proba cu scobitoarea)
  • albusurile se bat spuma cu 150 gr zahar pana se obtine o bezea tare
  • prajitura coapta si putin racita se unge cu gemul preferat de fiecare
  • deasupra punem bezeaua si punem totul la cuptor 5-10 min .
  • prajitura se taie cu un cutit umed.spor la gatit

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne