Desert inimioare cu nucă și cireșe

INGREDIENTE

 

  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 lingurițe miere
  • 3 linguri de Nucă răzălită
  • Sare
  • Cireșe fără sâmburi

PAȘI

  • Se separa albușul de galbenuș
  • Se amesteca gălbenușul cu mierea
  • Se bate bine albușul cu sarea apoi se toarnă gălbenușul cu mierea si se amesteca cu o lingura de lemn usor
  • Se Adaugă faina si nuca razalita
  • Se amesteca aluatul usor apoi se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt si se aseaza jumătăți de cireșe deasupra apoi se presare cu un polic de zahar sa iasă mai rumenit
  • Se pune tava in cuptor preîncălzit la 150 grade si se coace cam in 20 minute.
  • Se lasa la racit apoi se taie in forma de inimioara si se presare cu zahar pudra si Scorțișoara.
  • Poftă bună!!!

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne