INGREDIENTE
Pentru un delicios desert cu nucă și cireșe în formă de inimioare, ai nevoie de următoarele ingrediente:
- 4 ouă
- 4 linguri făină
- 4 lingurițe miere
- 3 linguri de Nucă răzălită
- Sare
- Cireșe fără sâmburi
PAȘI
Pentru a găti acest desert cu nucă și cireșe:
- Se separa albușul de galbenuș
- Se amesteca gălbenușul cu mierea
- Se bate bine albușul cu sarea apoi se toarnă gălbenușul cu mierea si se amesteca cu o lingura de lemn usor
- Se Adaugă faina si nuca razalita
- Se amesteca aluatul usor apoi se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt si se aseaza jumătăți de cireșe deasupra apoi se presare cu un polic de zahar sa iasă mai rumenit
- Se pune tava in cuptor preîncălzit la 150 grade si se coace cam in 20 minute.
- Se lasa la racit apoi se taie in forma de inimioara si se presare cu zahar pudra si Scorțișoara.
- Poftă bună!!!