De vizionat – cele mai frumoase filme de dragoste din 2015

Să trecem puțin prin cinci filme apărute în anul curent pe care dăcă nu le-ați văzut deja, trebuie să vă puneți această idee în lista de lucruri de făcut.

Love, Rosie

O poveste ce pleacă de la dilema oamenilor legată de posibilitatea de a primi mai mult de o șansă la dragostea adevarată. Rosie (Lily Collins) și Alex (Sam Claflin), protagoniștii filmului, sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Cu toate că ajung să trăiască pe continente diferite, cu toate că au vieți complet diferite, se pare că legătura lor nu poate fi desprinsă.

The Last Five Years

Un musical romantic, acesta este un film ce inițial a fost scris pentru teatru si transformat apoi pentru marele ecran. Vorbim despre o poveste de dragoste dintre o actriță si amantul ei, un romancier, cu accentul pus pe diferențele dintre felul în care fiecare dintre ei vede și înțelege fiecare eveniment din viață.

A Little Chaos

O dramă romantică a cărei protagonistă, Sabine (Kate Winslet), o femeie talentată și foarte ambițioasă, este aleasă pentru designul unei grădini de la Versailles. Aici începe povestea ei de dragoste cu renumitul artist peisagist, Andre Le Notre, timp în care luptă constant să spargă concepțiile greșite legate de lipsa de putere și influență a femeii in societate.

The Longest Ride

Ira și Ruth (Alan Alda și Oona Chaplin), Luke și Sophia (Scott Eastwood și Britt Robertson) sunt două cupluri de vârste total diferite care, în urma unor evenimente neașteptate, iși intersectează viețile. Înțelepciunea și experiența celor mari îi îndrumă pe tineri către o viață plină de iubire curată, de valori adevărate, o viață plină de sens.

Me Before You

Deși pare să plece de la un clișeu – tânăra fără perspective și bărbatul de succes, acest film este plin de sentiment, determinându-și publicul să își adreseze întrebări existențiale. El ajunge în scaunul cu rotile, ea îi devine infirmieră, el consideră că nu mai are niciun motiv să trăiască, ea îi demonstrează contrariul.

a-little-chaos-300x225

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne