INGREDIENTE
- 500 grame făină
- 25 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr
- 300 ml apă
- 4 linguri unt topit
- 100 ml ketchup
- 150 grame parmezan
- 150 grame șuncă
- Oregano
PAȘI
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Adaugă sarea, zahărul, făina, apa, untul și amestecă bine, până ce amestecul este omogenizat.
- Lasă la dospit aluatul pentru 1-2 ore.
- După 1 și ½ ore presară pe masă făină și frământă aluatul. Întinde-l și apoi adaugă ketchup-ul pe toată suprafața aluatului de rulouri de pizza.
- Adaugă oregano, apoi parmezanul. Rulează aluatul și taie-l rondele.
- Așează-le în tavă, peste foaia de copt și lasă-le să se ridice pentru 15 minute.
- Coace-le pentru 20 minute la 200 grade C.
- Poftă bună!