Cosulete cu gem si bezea cu nuca

INGREDIENTE

 

  • Ingrediente aluat :
  • 400 g faina,
  • 100 g zahar pudra,
  • 250 g margarina,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 plic praf de copt,
  • 4 galbenusuri de oua.
  • Ingrediente umplutura:
  • gem sau dulceata
  • 4 albusuri de oua,
  • 300 g zahar,
  • 250 g nuca macinata,
  • un praf de sare

PAȘI

  • Mod de preparare aluat:am amestecat galbenusurile cu zaharul mai apoi cu margarina apoi am adaugat faina cernuta si amestecata cu praful de copt,am framantat pana a iesit un aluat fraged.
    Mod de preparare umplutura: am batut albusurile cu un praf de sare,am adaugat zaharul pe rand pana a iest o bezea tare mai apoi am incorporat nuca macinata. Formele de cosulete am uns cu ulei ,din aluat am format bilute si am umplut formele,apoi am adaugat o lingurita de dulceta si deasupra o lingurita de bezea.
    Am introdus tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute.Cand erau gata am dat prin zahar pudra.
wtb_1461805479.7785_49205

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne