Rețetă coșulete cu bezea cu nucă și gem

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat pentru coșulețe cu nucă și gem:
  • 400 g faina,
  • 100 g zahar pudra,
  • 250 g margarina,
  • 1 plic zahar vanilat,
  • 1 plic praf de copt,
  • 4 galbenusuri de oua.
  • Ingrediente umplutura:
  • gem sau dulceata
  • 4 albusuri de oua,
  • 300 g zahar,
  • 250 g nuca macinata,
  • un praf de sare

PAȘI

Pentru o porție delicioasă de coșulețe cu nucă și gem, trebuie urmați pașii de mai jos:

  • Mod de preparare aluat:am amestecat galbenusurile cu zaharul mai apoi cu margarina apoi am adaugat faina cernuta si amestecata cu praful de copt,am framantat pana a iesit un aluat fraged.
    Mod de preparare umplutura: am batut albusurile cu un praf de sare,am adaugat zaharul pe rand pana a iest o bezea tare mai apoi am incorporat nuca macinata. Formele de cosulete am uns cu ulei ,din aluat am format bilute si am umplut formele,apoi am adaugat o lingurita de dulceta si deasupra o lingurita de bezea.
    Am introdus tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30 de minute.Cand erau gata am dat prin zahar pudra.
cosulete cu nuca si gem

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne