INGREDIENTE
- 500 gr faina
- 15 gr drojdie
- 3 oua
- 300 ml lapte caldut
- 100 gr unt topit
- 100 gr zahar
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 lingura esenta de vanilie
PAȘI
- Drojdia se lichefiaza cu putin zahar. Se adauga peste faina,apoi adaugam galbenusurile, zaharul, laptele caldut,aromele si untul topit.Se framanta pana avem un aluat elastic si bine lucrat. Se lasa la crescut. Cand aluatul de coroniță cu ciocolată a crescut dublu in volum il framantam 2 min dupa care intindem o foaie de aprox. 0,5 cm,am uns-o cu unt moale si apoi am ras ciocolata.Foaia rulata am taiat-o in felii de 1 cm pe care am asezat-o apoi intr-o forma rotunda (cerc cu gol in mijloc)am lasat coronita sa creasca 20 min dupa care am uns-o cu galbenus de ou si la cuptor cu ea.