Cornuri cu gem

INGREDIENTE

 

  • 1 kg faina
  • 1 cub drojdie Secretul Bunicii
  • 2 plicuri zahar vanilat sau coaja de la o lamaie
  • 500 ml lapte caldut
  • 2 oua
  • 1 lingurita sare
  • 100 ml ulei caldut
  • 12 linguri zahar
  • Gem

PAȘI

  • Se cerne faina,drojdia se dizolva in putin lapte caldut si se pun rand pe rand toate ingredientele.Dupa se framanta pana devine coca si se lasa sa se odihneasca.Intre timp se potriveste cuptorul,iar in tava se pune hartie de copt si pe masa de lucru se pune ulei.Dupa ce coca a crescut suficient se imparte in bilute mici care se intind se pune gem si se ruleaza.Si tot asa pana se termina coca.Se aseaza in tava,se ung cu ou si se dau la cuptor.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne