Rețetă cornulețe cu ciocolată

INGREDIENTE

  • 1 Kg faina
  • 0,5 l lapte
  • 1 cub drojdie
  • 250 ml. ulei
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 500 g crema de ciocolata
  • zahar vaniliat

PAȘI

  • Se dizolva drojdia in putin lapte cu zahar.
  • se amesteca ouale, zaharul, uleiul, laptele si drojdia dizolvata
  • Se adauga faina treptat pana obtinem o coca potrivit de tare si o framantam foarte bine
  • Se lasa coca de cornulete cu ciocolata la dospit o ora
  • Se intinde in foi de circa 0,5 cm. si se taie in patrate
  • Pe fiecare patrat punem cate o lingura de crema de ciocolata si formam cornulete
  • Le punem in tava si le dam la cuptor circa 50 minute
  • Cand sunt gata le scoatem si le pudram cu zahar vaniliat

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne