Concursul lunii februarie

Voi ați aflat de concursul nostru? Orice rețetă postată pe site în luna februarie vă dă o șansă pentru a câștiga unul dintre cele cinci seturi de ustensile de bucătărie, mai exact: o mănușă cu silicon, un șort, un cântar de bucătărie, un set de trei ustensile pentru aluaturi, un set de forme pentru prăjituri, o sacoșă de cumpărături, o fisă pentru coșul de cumparături, un carnețel pentru listele de cumpărături și o agendă pentru cele mai bune rețete.

Ce trebuie să faceți pentrua vă înscrie? Nimic mai simplu. Vă faceți un cont pe site-ul nostru și vă confirmați contul din emailul pe care vi-l transmitem, dacă nu ați făcut-o deja, sau vă conectați cu contul de Facebook, postați o rețetă a unui deliciu copt în secțiunea rețete și intrați automat în tragerea la sorți.

Cu cât mai multe rețete, cu atât mai multe șanse! Așa ca, ce mai așteptați? Împărtășiți cu noi rețetele celor mai savuroase preparate coapte și vă răsplătim pentru interes! Extragem câștigătorul în data de 1 martie și îi facem cadou un mărțișor diferit!

Găsiți regulamentul complet al campaniei, aici: https://www.facebook.com/notes/sa-preparam-savuros/regulamentul-concursului-castiga-un-set-de-ustensile-utile-in-bucataria-ta/222351728109086

Nu uitați! Coacem împreună – simplu, relaxant, delicios!

P.S. Încă ceva! Rămâneți alături de voi, pentru că vă promitem că vom avea și alte concursuri și evenimente minunate!

premii2-300x257

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne