Rețetă cheesecake cu piersici și vișine

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • Pentru blat cheesecake cu piersici:250 gr biscuiti,150 gr unt
  • Pentru umplutura : 300 gr branza de vaci,300 ml frisca lichida,200 gr zahar,2 plicuri zahar vanilat,visine fara samburi,1 kg piersici, 3 plicuri gelatina,100 ml lapte, 100 ml apa.

PAȘI

Pentru un delicios cheesecake cu piersici, se urmează pașii de mai jos:

  • Biscuiti se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati.Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute.
  • In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle.Intre timp blendarin branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza).Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul ).Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura.
  • Fructele ==piersicile se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra. Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute(dupa imaginatie si preferinte).Deasupra acestui cheesecake cu piersici am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendarite cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne