Rețetă cheesecake brownie cu capsuni

INGREDIENTE

  • 215g ciocolata
  • 215g ciocolata,115g unt,2 linguri cacao
  • 155 gr zahar 80 gr faina 3 buc oua un praf de sare
  • 200 gr crema de branza 1 buc oua 50 gr zahar
  • 125 gr fructe de paudure congelate/ proaspete 2 linguri faina

PAȘI

  • Pentru acest cheesecake brownie trebuie sa topim ciocolata cu untul, apoi le lasam sa se raceasca usor, amestecand din cand in cand cu telul. Adaugam zaharul, mixam, apoi cate un ou pe rand , si mixam dupa fiecare. La final adaugam faina amestecata cu cacaua si sarea. Incorporam faina cu telul, cu grija . Turnam amestecul in tava tapetata cu hartie de copt. Pentru prepararea acestei creme de branza , punem zaharul peste branza, amestecam energic cu telul, apoi adugam oul si 1 lingura faina, amestecam din nou pana totul este fin . Cealalta lingura de faina o presaram peste fructele congelate, si scuturam usor sa le acopere bine. Turnam crema de branza peste compozitia de ciocolata si cu o spatula o amestecam usor , o marmoram , cu cea de ciocolata. Daca o amestecam prea mult , se va pierde aspectul marmorat. Punem fructele peste cele 2 compozitii si le presam usor.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne