Rețetă chec cu pere

INGREDIENTE

  • Ingrediente :
  • 6 ouă
  • 200 g zahăr
  • 100 g făină
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 pere
  • Decor : zahăr pudră vanilat

PAȘI

  • Preparare chec cu pere : Se separă ouăle . Albușurile se bat spumă tare cu sare și zahăr , se adaugă pe rând gălbenușurile și uleiul . Făina se amestecă cu cacaua și praful de copt și se adaugă la compoziție amestecînd ușor .
  • Se curăță perele și se taie felii . Două feli se taie cubulețe și se amestecă în compoziție . Luăm o formă de cozonac unsă și tapetată , turnăm compoziția și deasupra așezăm restul de felii de pere . Se introduce în cuptorul preîncălzit . Coacem 40 – 45 de minute la 180 grade .
  • Rece se pudrează cu zahăr vanilat . Se savurează cu plăcere !

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne