INGREDIENTE
- Ingrediente :
- 6 ouă
- 200 g zahăr
- 100 g făină
- 50 ml ulei
- 3 linguri de cacao
- 1 plic praf de copt
- un praf de sare
- 2 pere
- Decor : zahăr pudră vanilat
PAȘI
- Preparare chec cu pere : Se separă ouăle . Albușurile se bat spumă tare cu sare și zahăr , se adaugă pe rând gălbenușurile și uleiul . Făina se amestecă cu cacaua și praful de copt și se adaugă la compoziție amestecînd ușor .
- Se curăță perele și se taie felii . Două feli se taie cubulețe și se amestecă în compoziție . Luăm o formă de cozonac unsă și tapetată , turnăm compoziția și deasupra așezăm restul de felii de pere . Se introduce în cuptorul preîncălzit . Coacem 40 – 45 de minute la 180 grade .
- Rece se pudrează cu zahăr vanilat . Se savurează cu plăcere !