Rețetă chec cu banane

INGREDIENTE

  • ¾ căni de banane zdrobite
  • ½ căni zahăr
  • ¼ căni lapte de migdale
  • 3 linguri ulei
  • 1 esență migdale
  • 1 ou
  • ¾ căni făină
  • 5 căni făină
  • 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • ¼ linguriță sare
  • ¼ cană migdale zdrobite ușor

PAȘI

  • Preîncălzește cuptorul la 170 grade C și unge tava/tăvile cu ulei.
  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Amestecați într-un bol bananele, zahărul, laptele de migdale, uleiul, esența de migdale, drojdia și oul.
  • Aduceți împreună fructele uscate și amestecăle cu mixul de banane, până se incorporează totul.
  • Așezați aluatul de chec în cele două tăvi și introduceți-le în cuptor și coaceți timp de 40 de minute.
  • Lasați-le să se răcească, după care le puteți scoate din tăvi.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne