INGREDIENTE
- ¾ căni de banane zdrobite
- ½ căni zahăr
- ¼ căni lapte de migdale
- 3 linguri ulei
- 1 esență migdale
- 1 ou
- ¾ căni făină
- 5 căni făină
- 7 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- ¼ linguriță sare
- ¼ cană migdale zdrobite ușor
PAȘI
- Preîncălzește cuptorul la 170 grade C și unge tava/tăvile cu ulei.
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Amestecați într-un bol bananele, zahărul, laptele de migdale, uleiul, esența de migdale, drojdia și oul.
- Aduceți împreună fructele uscate și amestecăle cu mixul de banane, până se incorporează totul.
- Așezați aluatul de chec în cele două tăvi și introduceți-le în cuptor și coaceți timp de 40 de minute.
- Lasați-le să se răcească, după care le puteți scoate din tăvi.