INGREDIENTE
- Ingrediente pentru brioșe sărate cu spaghete: 200 gr. paste fainoase Fidelini , 1 praz, 1 morcov, 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 5 linguri mazare din conserva, 200 gr. piept de pui, 200 gr. smantana, 200 gr. cascaval, 3 oua, patrunjel, piper, sare.
PAȘI
Pentru o porție sățioasă de brioșe sărate cu spaghete, rețeta implică:
- Legumele (prazul, morcovul, ardeiul) se toaca marunt.
- Pieptul de pui se toaca marunt si se asezoneaza cu sare si piper.
- Intr-o tigaie punem putin ulei si calim legumele cu puiul.
Cand s-au calit legumele si puiul adaugam mazarea si mai lasam 2 minute pe foc.Pastele le fierbem 2 minute in apa cu sare. - Dupa ce au fiert pastele le limpezim sub jet de apa rece.
Ouale le batem cu smantana si adaugam si cascavalul.
Amestecam pastele cu compozitia de ou si cu legumele cu pui.
Adaugam si patrunjelul. - Pregatim forma de briose de silicon tapetate cu hartiutele specifice brioselor, si punem cu lingura din compozitia pregatita. Deasupra razuim cascaval si punem putin patrunjel.
Dupa 35-40 minute in cuptorul la 200 grade, aceste brioșe săratesunt delicoase si calde si reci!