Rețetă brioșe din alune și ciocolată

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 4/5 căni zahăr
  • 2 linguri făină
  • 7 grame făină
  • 250 grame alune

PAȘI

  • Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
  • Bate într-un bol cele 4 ouă. Adaugă zahăr și amestecă până compoziția este moale și zahăul se topește.
  • Adaugă drojdia și făina.
  • Fărâmițează alunele până iau forma unei pudre.
  • Adaugă pudra în mixul pentru briose cu ciocolata de dinainte și amestecă bine, până se omogenizează toată compoziția. Nu trebuie sa fie nici prea uscată, nici prea lichidă.
  • Adaugă ciocolata în cubulețe mici.
  • Împarte compoziția în pahărele și introduce-le în cuptor la 360 grade C, timp de 25 minute.
  • Serviți-le cu cafea sau lapte.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne