INGREDIENTE
- 4 ouă
- 4/5 căni zahăr
- 2 linguri făină
- 7 grame făină
- 250 grame alune
PAȘI
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină și o linguriță de zahăr.
- Bate într-un bol cele 4 ouă. Adaugă zahăr și amestecă până compoziția este moale și zahăul se topește.
- Adaugă drojdia și făina.
- Fărâmițează alunele până iau forma unei pudre.
- Adaugă pudra în mixul pentru briose cu ciocolata de dinainte și amestecă bine, până se omogenizează toată compoziția. Nu trebuie sa fie nici prea uscată, nici prea lichidă.
- Adaugă ciocolata în cubulețe mici.
- Împarte compoziția în pahărele și introduce-le în cuptor la 360 grade C, timp de 25 minute.
- Serviți-le cu cafea sau lapte.