Briose de vanilie cu ciocolata in interior

INGREDIENTE

 

  • 2 oua
  • 150 g zahar
  • un plic de zahar vanilat
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 250 g faina
  • jumatate de plic de praf de copt
  • 7 lingurite de Fineti
  • fulgi de ciocolata pentru decor

PAȘI

  • Ouale, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, laptele, faina si praful de copt se pun intr-un castron si se mixeaza cat sa se amestece.
  • Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
  • Intr-o tava pentru briose se pun hartiute, se pun doua lingurite de aluat, iar in mijlocul aluatului se adauga o jumatate de lingurita de Fineti. Deasupra se mai adauga o lingurita de aluat (bine ar fi ca formele pentru briose sa fie cu aluat cam pana la jumatate pentru a creste frumos deoarece altfel riscati sa va curga pe tava; eu am pus un pic cam mult aluat din dorinta de a face fix 12 briose si tot am facut 14 pana la urma, iar unele au dat si pe dinafara) si se presara fulgii de ciocolata. Se introduc briosele la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne