Briose cu Pizza

INGREDIENTE

 

  • 600 g făină
  • 12 g drojdie Secretul Bunicii
  • 5 g sare
  • Câteva frunze de busuioc
  • Oregano
  • 40 g zahăr
  • 500 g roșii
  • 300 g cașcaval ras
  • 3 cepe
  • 1 ou
  • 300 g Lapte bătut

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Intr-un bol larg se adaugă făina, maiaua, oregano și zahărul care se amestecă până se omogenizeaza
  • În alt bol se pun roșiile, cașcavalul ras și ceapa
  • În alt bol se amestecă oul cu iaurtul până se omogenizează.
  • Coca făcută inițial se pune in forma de brioșă pe fund, după care se adaugă restul compoziției in proporție 2 (cea cu roșii) la 1 (cea cu iaurt).
  • Compoziția se lasă 15-20 min la cuptor până se rumenește.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne