INGREDIENTE
Pentru aceste brioșe aperitiv cu pizza, ai nevoie de următoarele ingrediente:
- 600 g făină
- 12 g drojdie Secretul Bunicii
- 5 g sare
- Câteva frunze de busuioc
- Oregano
- 40 g zahăr
- 500 g roșii
- 300 g cașcaval ras
- 3 cepe
- 1 ou
- 300 g Lapte bătut
PAȘI
Pentru a găti aceste brioșe cu pizza, trebuie să urmezi pașii de mai jos:
- Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
- Intr-un bol larg se adaugă făina, maiaua, oregano și zahărul care se amestecă până se omogenizeaza
- În alt bol se pun roșiile, cașcavalul ras și ceapa
- În alt bol se amestecă oul cu iaurtul până se omogenizează.
- Coca făcută inițial se pune in forma de brioșă pe fund, după care se adaugă restul compoziției in proporție 2 (cea cu roșii) la 1 (cea cu iaurt).
- Compoziția se lasă 15-20 min la cuptor până se rumenește.