Briose cu fulgi de ciocolata

INGREDIENTE

 

  • 240 gr faina
  • 2-3 oua
  • 150 gr de zahar
  • 150 gr fulgi de ciocolata
  • 100 gr unt la temperatura camerei
  • 80 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt

PAȘI

  • Preparare briose:
  • Punem intr-un bol zaharul si untul moale. le mixam aproximativ 5 minute. Dupa ce se omogenizeaza adaugam ouale. Le punem unul cate unul, si mixam dupa fiecare pana se incorporeaza in compozitie. Adaugam esenta de vanilie si mixam. Adaugam treptat jumatate din cantitatea de faina dupa ce am amestecat-o cu praful de copt.. Eu am pus cate o lingura si am mixat dupa fiecare. Turnam jumatate din cantitate de lapte (40 ml) si mixam pana se omogenizeaza. Adaugam treptat 2-3 linguri de faina si mixam dupa fiecare. Adaugam sarea. Mixam. Incorporam si restul de faina. Adaugam si cantitatea ramasa de lapte. Omogenizam. Adaugam fulgii de ciocolata si mixam la viteza mica. Punem in tava pentru briose hartiutele. Adaugam cate 1 lingura de compozitie in fiecare hartiuta. Punem deasupra lor 3-4 chipsuri de ciocolata. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 175 grade C si o lasam pentru aproxmativ 20 de minute.
wtb_1460570019.9374_25833

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne