Rețetă brioșe chinezești

INGREDIENTE

  • 800 g făină
  • 14 g drojdie Secretul Bunicii
  • 200 ml apă
  • 4 ouă
  • 500 g zahăr
  • 300 ml lapte de cocos
  • Un dovleac de 1 kg aburit și făcut piure

PAȘI

  • Drojdia se dizolvă în apa călduță, alături de 5 g zahăr și se lasă la crescut pentru circa 10 minute.
  • Într-un bol se amestecă ouăle cu zahărul cu mixerul până se omogenizează.
  • În bol se adaugă laptele de cocos. În final se adaugă piureul de dovleac și se continuă procesul de amestec până se omogenizează.
  • După asta se adaugă făina și maiaua până ajunge sub forma de cocă pentru briose.
  • Se lasă la crescut pentru 3 ore
  • După 3 ore coca se pune în forme pentru brioșe.
  • Brioșele se lasă la cuptor pentru 15 minute.

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne