Rețetă biscuiți în formă de inimă de Valentine’s Day

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 50 de biscuiți în formă de inimă
  • 2,5 litri lapte
  • 100 grame de unt
  • 14 grame de drojdie proaspătă ”Secretul Bunicii”
  • 125 grame de zahăr granulat
  • 500 grame făină
  • Un praf de sare
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 2 ouă

PAȘI

Pentru o porție delicioasă de biscuiți în formă de inimă, trebuie să urmezi acești pași:

  • Puneți laptele la încălzit și adăugați untul. Lăsați untul să se topească. Când laptele este cald adăugați drojdia, aveți grijă ca laptele să nu dea în fiert altfel drojdia își va pierde propietățile, iar aluatul nu va crește. Adăugați o lingură de zahar. Puneți într-un loc cald maiaua timp de 10-15 minute.
  • Cerneți făina într-un bol și amestecați împreună cu zahărul, praful de sare și zahărul vanilat. Faceți o adâncitură în centru și adăugați ouăle. Adăugați amestecul de lapte, unt și drojdie apoi amestecați intre 5 și 6 minute. Aluatul este gata atunci când este fin și are o textură netedă. Acoperiți-l și lăsați-l să crească intre 45 și 50 de minute.
  • Pregătiți blatul cu un strat gros de făină apoi întindeți aluatul până este gros de aproximativ un deget. Folosiți un decupator in formă de inimioară pentru a tăia aluatul. Pregătiți o tavă cu foaie de copt, așezați inimioarele și lăsați la odihnit timp de 20 de minute.
  • Coaceți acești biscuiți în formă de inimă aproximativ 20 de minute la 190 de grade celsius. Presărați zahăr si serviti calde.
biscuiti inima valentines

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne