INGREDIENTE
- 2 ouă
- 1 cană făină
- 7 grame drojdie prospătă Secretul Bunicii
- 1 cană nuci
- Mix fructe deshidratate
- 1/2 pachet unt
- ½ cană alune
- Semințe de chia, după preferințe
- 1 cană zahăr brun
- 1 cană fulgi de ovăz
PAȘI
- Dizolvați drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțin lapte călduț, alături de o lingură de făină. Amestecați pentru un minut.
- Adăugați ouăle și zahărul brun, împreună cu drojdia și amestecați-le.
- Adăugați o cană de făină.
- Sfărâmițați la robot mixul de fructe confiate și alune și adăugați-le peste compoziția inițială.
- Adăugați alunele și semințele de chia. Amestecați totul împreună.
- Omogenizați totul împreună cu untul topit și fulgii de ovăz.
- Alegeți o tavă, așezați foaia de copt peste.
- Creați mai multi biscuiți cu fructe din aluat.
- Lăsații 10 minute în tavă.
- La 180 de grade C introduceți tava la cuptor și coaceți biscuiții timp de 13 minute.