Bebe împlineşte un an! Organizaţi o petrecere reuşită pentru prima aniversare a micuţului…

Aniversarea primului an de viaţă al micuţului dumneavoastră este un eveniment deosebit de important pentru întreaga familie. Pentru a avea o petrecere reuşită puteţi organiza o petrecere tematică, cu personaje din poveşti sau eroi din desene animate sau dacă timpul nu vă permite puteţi alege un cod de culoare al petrecerii care să se regăsească în decoraţiunile meselor şi în baloane.

Pentru că petrecerea micuţului aduce laolaltă mai multe categorii de invitaţi, puteţi face o listă de invitaţi astfel încât să nu uitaţi pe nimeni. Lista poate conţine o selecţie pe categorii de vârstă, astfel încât puteţi organiza meniul direct proporţional cu aceste detalii.

Locaţia evenimentului este foarte importantă pentru o petrecere reuşită. Dacă nu aveţi suficient spaţiu acasă, puteţi închiria un centru de joacă sau un centru de activităţi pentru copii, chiar şi un separeu într-un local. Pentru o atmosferă deosebită puteţi apela la serviciile unui animator, un personaj din poveste sau un erou din desene animate. Puteţi apela la o maşină de balonaşe de săpun, iar programul de animaţie se va desfăşura printre bulele multicolore.

În cazul în care nu apelati la o firmă de organizări evenimente, aveţi nevoie doar de puţină imaginaţie. Începeți cu baloanele, feţele de masă, şerveţelele, farfuriile, paharele, tacâmurile (optaţi pentru materiale uşoare de unică folosinţă), apoi pălării de petrecere şi steagulețe….

Pentru meniu ţineţi cont că la petrecere vor participa şi copii, aveţi nevoie de alimente uşor de digerat, cum ar fi salatele de fructe, dressingurile pe bază de iaurt, legume gratinate, prăjituri cu cantităţi reduse de gluten şi zahăr.

Tortul pentru prima aniversare a bebeluşului este piesa de rezistenţă a întregii petreceri, iar modelul ales rămâne întipărit în memoria familiei şi în albumul foto al copilului o viaţă întreagă. Presiunea de a alege un tort potrivit pentru aceasta ocazie importantă din viaţa familiei poate fi copleşitoare. Puteţi cumpăra sau pregati o prajitură care sa arate spectaculos şi să aibă un gust excelent. Veţi găsi cu siguranţă atât torturi facute pe comandă la cofetărie, cât şi reţete originale pe internet. Trebuie doar să decideţi ce vreţi să serviţi. Bebeluşul va privi cu încântare primul său tort şi se va bucura cu siguranţă de el, cel mai probabil cu mâinile.

Pentru a nu omite nici un detaliu în organizarea petrecerii, notaţi pe o foaie de hârtie toate activităţile pe care le-aţi făcut, furnizori, idei, programul petrecerii etc. şi nu în ultimul rând, bucuraţi-vă de această petrecere şi faceţi fotografii pe care ulterior să le puteţi pune într-un album.

Nicoleta Iordache

Bebe-împlineşte-un-an1

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne