Rețetă gustare cu brânză și mușchi de vită

INGREDIENTE:

  • 50 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 360 g făină
  • 25 g zahăr
  • Ceapă tocată
  • 1 lingură sare
  • 1 lingură semințe
  • 250 ml lapte
  • 60 ml apă,
  • 3 linguri jumătate margarină sau grăsime vegetală solidă
  • 1 ou, separat
  • 1 bucată mușchi de vită afumată/100-120 g
  • 135 g brânză

PAȘI:

Pentur a face aceasta gustare cu brânză și mușchi de vită trebuie să faci următoarele:

  • Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduți și o lăsăm 5-10 minute să se activeze.
  • În bolul unui mixer amestecăm făina, drojdia, zahărul, ceapa, sarea și semințele. Mixăm bine.
  • Într-o cratiță încălzim apa, laptele și margarina sau grăsimea solidă vegetală. Adăugăm în amestecul de făină.
  • Amestecăm la viteză mică, apoi creștem la viteză medie pentru 3 minute.
  • Frământăm cu mâna, adăugând jumătate de cană de făină, pentru a crea un aluat tare.
  • Adăugăm aluatul într-o tavă unsă și îl așezăm uniform. Ungem cu albuș de ou ușor bătut, presărăm carnea de vită fâșii și brânza mărunțită.
  • Coacem la 200 grade, timp de 25-30 de minute până se rumenește
  • Serim cald!
  • Poftă bună!
gustare cu brânză și mușchi de vită

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne