INGREDIENTE:
- 1 cană făină
- 25 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
- Ceapă tocată
- ¾ cană de apă
- 2 linguri melasă
- 2 linguri ulei
- 1 cană făină de secară
- Maioneză
- 230 g varză acră
- 115 g brânză tăiată felii
- Muștar cu hrean
- 250 g carne de vită feliată
PAȘI:
Urmeaza aceasta reteta de reuben pentru un rezultat delicios!
- Dizolvăm drojdia proaspătă Secretul Bunicii în puțină apă călduță și o lăsăm să se activeze 5 minute.
- Mixăm într-un bol o cană de făină, amestecul de drojdie, ceapa, semmințele și sarea. Adăugăm apa, melasa și uleiul. Batem 3 minute la viteză medie. Cu o mână amestecăm treptat restul de făină de secară în conținut.
- Într-un vas amestecăm maioneza și muștarul cu hrean și ungem aluatul cu acestea. Pregătim carnea. Luăm aluatul pentru reuben, îl acoperim cu un prosop și îl lăsăm la crescut într-un loc cald, aproximativ 20 de minute.
- Punem carnea de vită peste aluat, apoi presărăm usturoi peste aceasta. Aranjăm feliile de brânză deasupra. Punem la copt pentru 35 de minute, până se topește brânza.
- Se servește cald. Poftă bună!