Personalizați preferințele de consimțământ
Folosim cookie-uri pentru a vă ajuta să navigați eficient și să îndepliniți anumite funcții. Veți găsi mai jos informații detaliate despre toate modulele cookie din fiecare categorie de consimțământ. Cookie-urile care sunt clasificate ca „Necesare” sunt stocate în browser-ul dumneavoastră, deoarece sunt esențiale pentru activarea funcționalităților de bază ale site-ului. De asemenea, folosim cookie-uri de la terți care ne ajută să analizăm modul în care utilizați acest site web, să vă stocăm preferințele și să vă oferim conținutul și reclamele relevante pentru dvs. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browser-ul dumneavoastră numai cu acordul dumneavoastră prealabil. Puteți alege să activați sau să dezactivați unele sau toate aceste cookie-uri, dar dezactivarea unora dintre ele vă poate afecta experiența de navigare.
Întotdeauna active
Cookie-urile necesare sunt necesare pentru a activa funcțiile de bază ale acestui site, cum ar fi furnizarea de autentificare securizată sau ajustarea preferințelor de consimțământ. Aceste cookie-uri nu stochează date de identificare personală.
Cookie-urile funcționale ajută la îndeplinirea anumitor funcționalități, cum ar fi partajarea conținutului site-ului web pe platformele de rețele sociale, colectarea de feedback și alte funcții terțe.

Niciun cookie.

Cookie-urile analitice sunt folosite pentru a înțelege modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul web. Aceste cookie-uri ajută la furnizarea de informații despre valori precum numărul de vizitatori, rata de respingere, sursa de trafic etc.
Cookie-urile de performanță sunt utilizate pentru a înțelege și analiza indicii cheie de performanță ai site-ului web, ceea ce ajută la furnizarea unei experiențe de utilizator mai bune pentru vizitatori.

Niciun cookie.

Cookie-urile de publicitate sunt folosite pentru a oferi vizitatorilor reclame personalizate pe baza paginilor pe care le-ați vizitat anterior și pentru a analiza eficacitatea campaniilor publicitare.

Rețetă focaccini

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 13 g sare
  • 23 ml ulei de măsline
  • 27 g zahăr
  • 400 ml apă
  • 667 g făină de grâu
  • 33 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • Pentru aromatizare – măsline tocate, fulgi de ceapa uscată, ierburi de Provence

PAȘI

Pentru un focaccini de neuitat, trebuie să:

  • Amestecăm într-un bol făina cu zahărul și sarea.
  • Adaugăm apă caldă, uleiul de măsline și drojdia în bol. Continuăm să amestecăm cu o spatulă pentru 2 minute.
  • Amestecăm și frământăm aluatul obținut până atinge o consistență omogenă.
  • Dăm aluatului formă de bilă și îl punem într-un vas pe care îl acoperim cu o pânză umedă.
  • Lăsăm aluatul la dospit pentru 45 minute la cald.
  • Se împarte aluatul în 10 parți egale, cărora le dăm formă de bilă iar apoi le aplatizăm pentru a forma discuri cu diametru de cca 15 cm
  • Discurile obținute se lasă la dospit sub o pânză umedă până când își dublează volumul (45-60 minute).
  • Apăsați aluatul de focaccini cu degetele și puneți în crestături măsline tocate și fulgi de ceapă uscată. Presărați pe deasupra ierburi de Provence.
  • Coaceți în cuptorul încălzit la 230°C pentru aproximativ 20 minute.
reteta focaccini

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne