INGREDIENTE
- 667 g făină (T55)
- 13 g sare
- 167 ml ulei de măsline
- 200 g vin alb
- 13 g drojdie proaspătă Secretul Bunicii
PAȘI
Pentru gustări taralli, rețeta include pașii următori:
- Amestecați toate ingredientele într-un bol până la omogenizare completă.
- Lăsăți aluatul la dospit pentru 15 minute și acoperiți-l cu o pânză umedă.
- Dați aluatului formă de baghetă cu diametrul de 4 cm.
- Tăiați aluatul în bucăți mici, fiecare cântărind în jur de 20g.
- Rulați și întindeți fiecare bucățică formănd un inel. Apoi puneți-i în tava acoperită cu hârtie de copt.
- Inelele astfel formate se lasă la dospit pentru încă 20 de minute.
- Se coc la 210 °C pentru 20 de minute, apoi la 190 °C pentru 5 minute fără a scoate tava din cuptor.