Rețetă rulouri cu șuncă și cașcaval

INGREDIENTE

  • Pentru aluat: 500 grame făină
  • 3 linguri lapte praf
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe sare
  • 70 mililitri ulei de măsline
  • 250 mililitri apă călduță
  • 15 grame drojdie proaspătă
  • Pentru umplutură: 200 grame șuncă tocată mărunt
  • 150 grame cașcaval ras
  • Pentru uns: 1 ou bătut

PAȘI

Pentru această rețetă rulouri cu șuncă și cașcaval:

  • Drojdia se dizolvă într-o ceșcuță de apă călduță și se lasă 15 minute la crescut.
  • Se amestecă bine făina cu sarea, laptele praf, restul de apă călduță, apoi se adaugă și drojdia dizolvată, apoi se lasă la dospit până își dublează volumul.
  • Aluatul se împarte în trei părți egale și fiecare parte se întinde în câte o foaie care se unge cu ou bătut și se umple cu șuncă și cașcaval, apoi se rulează.
  • Din fiecare rulou mare se taie bucați de câte 5-7 centimetri.
  • Aceste mici rulouri cu șuncă și cașcaval, astfel obținute, se pun într-o tavă unsă cu ulei, se mai ung la suprafață cu puțin ou bătut și se coc la 150 de grade pentru 20-25 de minute.
reteta rulouri cu sunca si cascaval

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne