Rețetă chifle cu susan

INGREDIENTE

  • 500 mililitri lapte călduț
  • 3 lingurițe sare
  • 3 lingurițe zahăr
  • 1 kilogram făină albă
  • 13 grame drojdie proaspătă Secretul Bunicii
  • 100 grame susan

PAȘI

Pentru această rețetă chifle cu susan, trebuie să:

  • Drojdia se dizolvă în laptele călduț și se lasă la odihnit 10 minute.
  • Într-ul bol se amestecă făina cu sarea și zahărul și se frământă bine, se dă forma de bilă, apoi se lasă la crescut până își dublează volumul.
  • Aluatul crescut se taie în 7 și fiecărei bucăți i se dă din nou forma unei bile. Se lasă la odihnit 15 minute.
  • Peste chifle se presară susanul, apoi se coc la 200 grade, până se rumenesc.
reteta chifle cu susan

Ți-a plăcut?
Distribuie!

Cele mai vizualizate

Urmărește-ne